קורס צילום ייחודי בו תלמדו כיצד להתייחס נכון לצילום מזון מסוגים שונים ותקבלו את ארגז הכלים המלא לצילום מזון משובח. כל זה ב-5 מפגשים עשירים בתוכן עיוני ומעשי.
מרצה: גיל אבירם - שף וצלם מזון בינלאומי
מיקום: יד חרוצים 19, אזה״ת פולג, נתניה (צמוד לתחנת הרכבת "ספיר")
זו ההזדמנות שלכם ללמוד כיצד להתייחס לצילום מזון מסוגים שונים, להשתמש בתאורות ולהתאימן לסוג המזון ולאופי הצילום הנדרש, לבנות סיפור סביב המנה ולסגנן את הסצינה המצולמת בהתאם ולקינוח, לעבד את התמונה בצורה מקצועית בפוטושופ.